Filmrecensie: Time Freak

Filmrecensie: Time Freak
Sophie Turner en Asa Butterfield reizen in tijd van de liefde

Film :

Vanaf donderdag 7 februari is de film Time Freak te zien in de Nederlandse bioscopen. Een tijdmachine-film met Sophie Turner (Game of Thrones) en Asa Butterfield (Sex Education) in de hoofdrol. Gids.tv heeft de film gezien. Lees hier de filmrecensie van Time Freak.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

De liefde van je leven
De zeer talentvolle natuurkundestudent Stillman (Asa Butterfield) heeft het helemaal voor elkaar, tot de dag dat hij plotseling gedumpt wordt door zijn mooie vriendin Debby (Sophie Turner). Maar de ontroostbare Stillman geeft het niet op en hij gaat aan de slag met een project waar elk genie met een gebroken hart jaloers op zou zijn. Hij bouwt een tijdmachine waar de liefde een tweede kans krijgt...

Asa Butterfield en Skyler Gisondo in Time Freak

Beoordeling van Gids.tv
Het is moeilijk om Sophie Turner niet los te zien van haar personage Sansa Stark uit de serie Game of Thrones. Als dit na een half uur dan toch gelukt is, komt deze film maar niet van de grond. Een niet sterk en ongeloofwaardig verhaal, plus een slechte casting waardoor actrice Sophie Turner er veel ouder eruit ziet als haar tegenspeler werkt ook niet echt mee. Daarbij moet wel gezegd worden acteur Skyler Gisondo voor de leuke momenten zorgt. Geen must-see voor in de bioscoop, maar voor de doelgroep on-demand best aardig.

Cast Time Freak
Naast Sophie Turner (X-Men: Apocalypse) en Asa Butterfield (The Space Between Us) is ook Skyler Gisondo (The Amazing Spider-Man) te zien in deze productie. De film is geregisseerd door Andrew Bowler (The Descent of Walter McFea).

Time Freak is vanaf 7 februari 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Romantiek. Tijdsduur: 104 minuten. Lees hier meer over de film Time Freak.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Time Freak of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV