Op welke zender is FC Barcelona - Lyon live op tv?

Op welke zender is FC Barcelona - Lyon live op tv?
Achtste finale Champions League

Sport :

Tegelijkertijd met Bayern München - Liverpool wordt op woensdag 13 maart de wedstrijd FC Barcelona - Olympique Lyon gespeeld in de UEFA Champions League. Die wedstrijd wordt live op tv uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Uitgangspositie
De heenwedstrijd in Frankrijk eindigde doelpuntloost. Dat betekent dat Lyon nog altijd goede mogelijkheden op een stunt heeft. Een gelijkspel vanaf 1-1 is voldoende om de kwartfinale te bereiken. Afgelopen weekend zat Memphis de hele wedstrijd in de Franse competitie op de bank. Kenny Tete speelde wel.

Live op tv
De wedstrijd FC Barcelona - Lyon is woensdagavond om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport, het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Lees ook: Bayern München - Liverpool live op tv

FC Barcelona - Olympique Lyon is woensdag 13 maart om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting is na afloop te zien op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op welke zender is FC Barcelona - Lyon live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier