Bohemian Rhapsody vanaf nu thuis te streamen

Bohemian Rhapsody vanaf nu thuis te streamen
Bekijk waar je deze blockbuster nu al kunt bekijken

Kijktip :

Bohemian Rhapsody is vanaf nu thuis te kijken. De film over de legendarische rockband Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury heeft onlangs de twee miljoenste bezoeker naar de Nederlandse bioscoop getrokken. Terwijl de film nog steeds in de meeste bioscoopzalen te zien is, kan je Bohemian Rhapsody nu ook thuis al bekijken.

Box office Top 3
Met een dikke twee miljoen bezoekers sinds de release op 1 november 2018 is Bohemian Rhapsody inmiddels goed voor een box office van 19.411.172 Euro. Deze productie stijgt met deze opbrengst naar een plaats drie in de Nederlandse box office Top 5 allertijden en zit daarmee de nummer twee James Bond's Spectre uit 2015 (20.520.272 Euro) dichtbij op de hielen.

Filmprijzen en filmrecensies
Deze productie is genomineerd voor maar liefst vijf Oscars: het gaat om Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid en Beste Geluidseffecten. De film won eerder twee Golden Globes: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) voor de hoofdrol van Rami Malek. Wij schreven eerder over Bohemian Rhapsody: "een mooi eerbetoon voor zanger en band, want Queen is koning en deze film zeker ook." Lees hier onze volledige filmrecensie van Bohemian Rhapsody hier.

Bohemian Rhapsody streamen
Vanaf deze week is Bohemian Rhapsody dus te streamen op iTunes, Pathé en Google Play. Prijzen voor het aankopen van de film liggen ongeveer op 13 euro voor SD en 15 euro voor HD en dan kun je Bohemian Rhapsody zo vaak terugzien als je wilt. Op Bol.com kun je de dvd en blu-ray van Bohemian Rhapsody nu ook al bestellen.

Bohemian Rhapsody draait nog steeds in de Nederlandse bioscopen, maar is vanaf 27 februari 2019 te koop op dvd en blu-ray. Vanaf nu kun je Bohemian Rhapsody online streamen als je deze aankoopt op iTunes, Pathé of Google Play. Bekijk hier het overzicht waar je Bohemian Rhapsody kunt streamen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bohemian Rhapsody vanaf nu thuis te streamen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen