Heerlijke thriller Fracture vanavond te zien op SBS 9

Heerlijke thriller Fracture vanavond te zien op SBS 9
Anthony Hopkins en Ryan Gosling in topvorm

Kijktip :

Als de duisternis is ingevallen, kun je vanavond (dinsdag 3 september) op SBS 9 genieten van een spannende, intelligente thriller. In de film Fracture kruisen Anthony Hopkins en Ryan Gosling de degens, en beide topacteurs zijn in uitstekende vorm.

Het verhaal
Hopkins speelt Theodore "Ted" Crawford, een rijke en succesvolle ingenieur. Hij ontdekt dat zijn vrouw (Embeth Davidtz) vreemdgaat en schiet haar in koelen bloede dood. Ted wacht rustig op de politie, die hem arresteert en in hechtenis neemt. De oude man eist dat hij zichzelf mag verdedigen tegenover Willy Beachum (Ryan Gosling), de aanklager van het openbaar ministerie. Al snel blijkt dat de gewiekste Ted een aantal troeven achter de hand heeft, waardoor de kristalheldere zaak opeens troebel wordt.

Spanning
Regisseur Gregory Hoblit heeft een aantal uitstekende thrillers op zijn naam staan (Primal Fear, Fallen), en laat ook in Fracture zien dat hij de spanning uitstekend weet op te bouwen. Een groot voordeel aan Fracture is het intelligente script, dat de film onderscheidt van andere moord-thrillers. Uiteraard heeft Hoblit ook het geluk over twee acteergiganten te beschikken, maar van hele andere generaties: de (destijds) 69-jarige Hopkins deelt een aantal schitterende scènes met 'broekie' Gosling (op dat moment 26). Vuurwerk gegarandeerd.

De film Fracture (2007) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op dinsdag 3 september om 22.35 uur te zien op SBS 9.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke thriller Fracture vanavond te zien op SBS 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV