Hoe werkt Apple TV Plus?

Hoe werkt Apple TV Plus?
Hoe en waar kijk je naar de dienst?

Nieuws :

Apple TV+ is vanaf 1 november voor €4,99 per maand te zien in Nederland. De streamingdienst van techgigant Apple zet in op originele content. Maar hoe bekijk je Apple TV Plus nu eigenlijk? Waar kun je de Apple TV+ Originals kijken?

Lees hier wat het serie- en docu-aanbod van Apple TV+ is.

Hoe kun je Apple TV Plus ontvangen?
Je kunt Apple TV Plus bekijken op ieder Apple apparaat. Dit kan via de Apple TV-app die standaard staat gedownload op iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Heb je deze app weggegooid van het apparaat? Download de app dan opnieuw via deze link (voor iPhone en iPad).

Apple only, geen Android of Windows
Daarnaast kun je ook op verschillende modellen smart-tv's van Samsung en Sony. Daarnaast is de dienst online te bekijken. Dat is dan ook direct de enige kans voor Android- en Windowsgebruikers. De Apple TV-app wordt voor deze platformen (voorlopig) niet beschikbaar gemaakt.

Apple TV gratis?
Als je recent een Apple-product zoals een iPhone, iPad, Apple TV of Mac hebt gekocht, dan krijg je een veel langere proefperiode van 1 jaar. Voor diegenen die dit niet hebben gedaan is er een proefperiode van zeven dagen. Hierna begint u gelijk met betalen. Overigens valt dit bedrag wel mee: Voor €4,99 per maand kijkt u alle series en docu's van Apple TV+.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe werkt Apple TV Plus? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier