In nieuw programma Als de brandweer volgt SBS 6 heldhaftige brandweerlieden

In nieuw programma Als de brandweer volgt SBS 6 heldhaftige brandweerlieden
Van heftige situaties tot een kat in de boom

Nieuws :

SBS 6 komt vanaf zondag 24 november met een nieuw, wekelijks realityprogramma: Als de brandweer. Hierin worden de heldhaftige daden van brandweerlieden uit heel Nederland vast gelegd, en daaruit blijkt maar weer: de brandweer doet veel meer dan alleen branden blussen.

Noodoproep
Wanneer de brandweer een noodoproep binnenkrijgt in de kazerne, zitten ze binnen een minuut bepakt en bezakt in de brandweerauto, om vervolgens als gekken op het incident af te stuiven. Dit kan van alles zijn: een reanimatie of een verkeersongeluk, maar ook liftopsluitingen en ontsnapte dieren. De brandweermannen en -vrouwen filmen hun eigen werk, en dat zorgt voor intense en exclusieve beelden.

Onvoorspelbaar
Ze hoeven echter niet al hun werkzaamheden zelf op beeld vast te leggen, want de brandweerkorpsen krijgen ook hulp van een professionele cameraploeg, beveiligingscamera's, drones, nieuwsjagers, smartphones en warmtebeeldcamera's. Hierdoor wordt elk aspect van hun werk in beeld gebracht. En dat is bijzonder onvoorspelbaar, want een klein incident kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Hoe gaan ze hiermee om?

Het nieuwe realityprogramma Als de brandweer is vanaf zondag 24 november wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Als de brandweer terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In nieuw programma Als de brandweer volgt SBS 6 heldhaftige brandweerlieden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV