Schokkende docu Louis Theroux: A Different Brain? vrijdag te zien op NPO 3

Schokkende docu Louis Theroux: A Different Brain? vrijdag te zien op NPO 3
Mensen veranderen door hersenletsel

Kijktip :

Op vrijdag 6 december is er weer een opmerkelijke documentaire van Louis Theroux te zien op NPO 3: A Different Brain Hierin bezoekt hij slachtoffers met hersenletsel, die na een ongeluk een compleet ander persoon zijn geworden.

Ingewikkeld
De radicale veranderingen zijn niet alleen ingewikkeld voor de mensen zelf, maar nog meer voor hun dierbaren: zij leren opeens een andere persoon kennen. Zo is dierenarts Amanda na een val van haar paard niet meer de liefhebbende moeder en echtgenote die ze altijd was. In plaats daarvan is ze alleen nog maar stug en boos, maar haar gezin probeert desondanks de draad weer op te pakken.

Suïcidaal
Natalie heeft zo mogelijk een nog gekker verhaal te vertellen. Zij liep hersenschade op door een zelfmoordpoging, maar is sindsdien veranderd in de vrolijkste patiënt die Theroux ooit heeft gezien. Ze weet weinig meer van haar vroegere leven als kunstenaar en haar huwelijk; ze flapt er tegenwoordig van alles uit en probeert met elke man die ze tegenkomt te flirten.

De documentaire Louis Theroux: A Different Brain is op vrijdag 6 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire A Different Brain terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende docu Louis Theroux: A Different Brain? vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen