Vanavond op tv: Op1 met Jeroen Pauw en De Noodcentrale

Vanavond op tv: Op1 met Jeroen Pauw en De Noodcentrale
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 22 maart

Kijktip :

Vanavond is er een extra uitzending van Op1 op televisie. De talkshow zal volledig in teken staan van het coronavirus en zal gepresenteerd worden door Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Daarnaast is ook De Noodcentrale te zien op SBS6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 22 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Boer zoekt Vrouw: eerste logé haakt af

NPO 1
20:25 uur

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw haakt de eerste logé af na een nacht op de boerderij. Bij boer Jan wordt er een vragenspel gespeeld. Jan doet zijn best om zo eerlijk mogelijk antwoord te geven, maar dat zorgt bij zijn vrouwen wel voor het nodige denkwerk. Ze gaan toch iets anders naar hem kijken. De vrouwen van Geert Jan lachen heel wat af, want de boer heeft allerlei verrassingen voor ze in petto. Bij boer Geert ligt iedereen languit op de bank tv te kijken. Boer Bastiaan heeft gekookt voor zijn dates en bij boerin Annemiek spelen ze een gezelschapsspel.


De Noodcentrale: bedreigingen van exen

SBS 6
21:30 uur

In deze uitzending van De Noodcentrale is te zien dat in Groningen een melding binnenkomt van iemand die zo ernstig door haar ex wordt bedreigd, dat ze zich genoodzaakt voelt de politie te bellen.
Zowel in Rotterdam als Den Bosch komen meldingen over suïcides binnen. De centralisten staan op scherp, al lijkt een van de meldingen een schreeuw om aandacht. In Maastricht zijn de centralisten bezig met de vermissing van een bejaard echtpaar.


Tegenlicht: Virussen van de toekomst

NPO 2
22:15 uur

Voor veel artsen en wetenschappers komt de coronacrisis niet als een verrassing. Virussen ontwikkelen zich snel en slim. In een geglobaliseerde wereld is niemand onvindbaar voor het volgende virus. oe ziet het virus van de toekomst eruit en hoe kunnen mensen zich ertegen wapenen? Tegenlicht gaat in gesprek met virusjager Ron Fouchier, viroloog aan het Erasmus MC en een internationale sleutelfiguur in de virologie, en viroloog en hoogleraar Marion Koopmans.


Extra Op1: met Jeroen Pauw & Fidan Ekiz

NPO 1
22:20 uur

De extra uitzending van Op1 staat volledig in teken van het coronavirus. Het virus grijpt nog altijd snel om zich heen in Nederland. Jeroen Pauw en Fidan Ekiz zullen de uitzending presenteren.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Op1 met Jeroen Pauw en De Noodcentrale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV