Ontroerende special Emma Willis - Delivering Babies Revisits dinsdag op TLC

Ontroerende special Emma Willis - Delivering Babies Revisits dinsdag op TLC
Hoe gaat het met de baby's en hun ouders?

Kijktip :

De Britse tv-presentatrice Emma Willis krijgt in het programma Delivering Babies toegang tot één van de intiemste momenten uit het leven van een stel: de geboorte van hun kind. Morgen (dinsdag 24 maart) is een speciale aflevering te zien, waarin Willis de ouders en hun kinderen weer opzoekt.

Een jaar later
Willis gaat terug naar vijf stellen die ze voor het programma intensief heeft gevolgd, maar die ze sinds de bevalling niet meer gezien heeft. Ze komt poolshoogte nemen om te zien hoe het nu met de baby's en hun ouders gaat, een klein jaar na de geboorte. Voor Willis is het spannend om terug te keren, maar ze is bovenal erg benieuwd.

Hectiek
In Delivering Babies hielp Willis mee als Maternity Care Assistant met de verloskundigen. Ze stond overal met haar neus bovenop en maakte dus alle hectiek rondom een bevalling mee. Nu de rust is teruggekeerd is er ook tijd om terug te kijken op dat zware moment. Met de gezinnen doet ze dat letterlijk door de beelden van de bevalling terug te zien, iets wat nog vaak emoties oproept.

De special Emma Willis - Delivering Babies Revisits is op dinsdag 24 maart om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende special Emma Willis - Delivering Babies Revisits dinsdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier