Zweedse misdaadserie Before We Die vanaf zaterdag te zien op Canvas

Zweedse misdaadserie Before We Die vanaf zaterdag te zien op Canvas
Verstoorde familierelatie tussen moeder en zoon

Kijktip :

Vanaf zaterdag 23 mei is de nieuwe, Zweedse misdaadserie Before We Die te zien op de Vlaamse zender Canvas. Hoofdpersonage is politieagente Hanna Svensson (gespeeld door Marie Richardson), die door haar sterke principes flink in de problemen komt.

Drugs
Hanna heeft een feilloos moreel besef, en daarin gaat ze soms héél ver. Twee jaar geleden stuurde ze zelfs haar eigen zoon Christian naar de gevangenis voor het verkopen van drugs. Hij is inmiddels net weer op vrije voeten, maar tot groot verdriet van Hanna wil hij niks meer met zijn moeder te maken hebben. Is hun relatie nog te lijmen?

Geheim onderzoek
Ondertussen gaat het werk voor Hanna gewoon door, want plotseling verdwijnt Sven, haar collega - en minnaar. Hij bleek met een geheim onderzoek bezig te zijn naar een ernstige zaak die het criminele milieu zomaar eens flink op kan schudden. Hanna heeft maar één kans om dat te verhinderen: de infiltrant 'Inez'.

De Zweedse misdaadserie Before We Die is vanaf zaterdag 23 mei wekelijks vanaf 20.35 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zweedse misdaadserie Before We Die vanaf zaterdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier