Biografische dramafilm The Blind Side woensdag op Net5

Biografische dramafilm The Blind Side woensdag op Net5
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Een verhaal over een arme, dakloze man die onderdak vindt en aangemoedigd wordt om zijn grote droom te volgen. De biografische dramafilm The Blind Side is woensdag te zien op Net5 en te streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Michael is een getraumatiseerde Afro-Amerikaanse tiener die op straat leeft in Memphis. Hij heeft geen idee wie zijn vader is en zijn moeder is drugsverslaafd. Op een avond wordt hij opgemerkt door de welgestelde Leigh Anne en omdat hij geen slaapplaats heeft besluit ze hem onderdak aan te bieden.

Oscar
De film werd zowel bij het publiek (300 miljoen dollar opbrengst) als bij de critici een succes. De film werd zelfs genomineerd voor een Oscar voor beste film. Actrice Sandra Bullock ging er met de prijs voor Beste Actrice in een Hoofdrol vandoor.

De film The Blind Side (2009) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op woensdag 12 augustus om 20.30 uur te zien op Net5. Daarnaast is de film te streamen via Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Biografische dramafilm The Blind Side woensdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV