Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter en Wendy trekken in gemist? | Gids.tv

Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter en Wendy trekken in gemist?
Amusement

SBS 6
2023-07-04 20:27:00
Tip

Uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Nadat Peter Gillis afgelopen week aan Wendy heeft gevraagd of zij bij hem in wil gaan wonen, willen de twee haast maken. Ze gaan lekker aan de slag om hun stulpje zo mooi mogelijk te maken. Hoe dat er dan uit ziet, dat zie je in een nieuwe aflevering van Massa is Kassa.

Tegelboer
Peter en Wendy hebben natuurlijk grootse plannen: ze willen zo snel mogelijk verhuizen naar Villa Ganzenpas, maar voor het zover is, moet er nog wel het een en ander aan hun nieuwe stulpje gebeuren. Dus trekken ze met z'n tweeën naar de tegelboer, waar vooral Wendy een uitgesproken mening blijkt te hebben.

Caravan slopen
Mark steekt de handen uit de mouwen op vakantiepark De Berckt. Manager Richard mist een werknemer en ziet in Mark de perfecte man om een caravan te slopen. En dat blijkt hij goed ingeschat te hebben. Peter gaat langs op park Marina Beach voor een controlerondje. En hij maakt van de gelegenheid gebruik om ook de plezierbootjes te testen, maar dat bevalt hem toch niet helemaal.

Bekijk deze aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Familie Gillis: Massa is Kassa video's

Familie Gillis: Massa is Kassa TV-Nieuws