Over Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Over Leven praat Coen Verbraak met bekende Nederlanders over datgene wat het leven voor hen de moeite waard maakt. Actrice Margôt Ros is vanavond te gast in de tweede aflevering. CadeauWe hebben het leven allemaal cadeau gekregen. Ongevraagd. En zonder dat er een gebruiksaanwijzing bij zat. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leven? Heeft het leven zin? Of is dat onzin? Is een mens verantwoordelijk voor zijn eigen geluk? Hoe ga je om met tegenslag? Waar put je troost uit als het tegenzit? HersenletselActrice Margôt Ros liep in 2018 hersenletsel op en haar wereld kwam tot stilstand. Ze verloor grip op haar brein en werd ziek van de geringste prikkels. Veroordeeld tot isolatie en revalidatie ging ze door een zeer donkere periode. Maar ze leerde ook dat je je hersens opnieuw kunt trainen, en over de dingen die écht je energie waard zijn in het leven. Bekijk ook Actrice Margôt Ros vertelt in Op1 openhartig over hersenschade na harde klap Bekijk deze video » Coen Verbraak in Op1 over zijn nieuwe serie ‘Over Leven’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 14 september 2022 om 21:30

In het nieuwe programma Over Leven praat Coen Verbraak met bekende Nederlanders over datgene wat het leven voor hen de moeite waard maakt. Actrice Margôt Ros is vanavond te gast in de tweede aflevering.

Cadeau
We hebben het leven allemaal cadeau gekregen. Ongevraagd. En zonder dat er een gebruiksaanwijzing bij zat. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leven? Heeft het leven zin? Of is dat onzin? Is een mens verantwoordelijk voor zijn eigen geluk? Hoe ga je om met tegenslag? Waar put je troost uit als het tegenzit?

Hersenletsel
Actrice Margôt Ros liep in 2018 hersenletsel op en haar wereld kwam tot stilstand. Ze verloor grip op haar brein en werd ziek van de geringste prikkels. Veroordeeld tot isolatie en revalidatie ging ze door een zeer donkere periode. Maar ze leerde ook dat je je hersens opnieuw kunt trainen, en over de dingen die écht je energie waard zijn in het leven.

Actuele video's

Meer actuele video's