Afscheid prinses Christina gekenmerkt door vrolijkheid en muziek

Afscheid prinses Christina gekenmerkt door vrolijkheid en muziek

Afscheid prinses Christina gekenmerkt door vrolijkheid en muziek Vandaag werd afscheid van prinses Christina genomen bij het Koetshuis op het terrein van Paleis Noordeinde. De zus van Beatrix overleed aan de gevolgen van kanker, maar de ceremonie werd opvallend genoeg gekenmerkt door vrolijke kleuren en muziek. Waarom waren prinsessen Amalia, Alexia en Ariane afwezig tijdens het afscheid? MuziekChristina's leven stond voor een groot deel in het teken van muziek, en tijdens haar uitvaart werden haar favoriete nummers gedraaid. Het was onderdeel van een wensenlijstje van de overleden royal: ze wilde niet begraven worden in het familiegraf in Delft, maar gecremeerd worden en ze eiste dat iedereen vrolijke kleuren droeg en dat haar favoriete kleur geel veelvuldig terugkwam. Bekijk hierboven het hele fragment. Prinses Christina (72) overleden Bekijk deze video » Portret overleden prinses Christina: de ‘onbekende’ prinses Bekijk deze video » Prinses Christina opgebaard in Koepel van Fagel Bekijk deze video » Beelden van uitvaart Prinses Christina met koninklijke familie Bekijk deze video »
Royals :
Afscheid prinses Christina gekenmerkt door vrolijkheid en muziek

Vandaag werd afscheid van prinses Christina genomen bij het Koetshuis op het terrein van Paleis Noordeinde. De zus van Beatrix overleed aan de gevolgen van kanker, maar de ceremonie werd opvallend genoeg gekenmerkt door vrolijke kleuren en muziek.

Waarom waren prinsessen Amalia, Alexia en Ariane afwezig tijdens het afscheid?

Muziek
Christina's leven stond voor een groot deel in het teken van muziek, en tijdens haar uitvaart werden haar favoriete nummers gedraaid. Het was onderdeel van een wensenlijstje van de overleden royal: ze wilde niet begraven worden in het familiegraf in Delft, maar gecremeerd worden en ze eiste dat iedereen vrolijke kleuren droeg en dat haar favoriete kleur geel veelvuldig terugkwam.

Bekijk hierboven het hele fragment.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Afscheid prinses Christina gekenmerkt door vrolijkheid en muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV