Bekijk swingende beelden van Beste Zangers 2019

Bekijk swingende beelden van Beste Zangers 2019

Bekijk swingende beelden van Beste Zangers 2019 In het komende seizoen van Beste Zangers wordt er opnieuw volop gedanst en feest gevierd, zo is te zien in bovenstaande video. Latinozanger Rolf Sanchez is een van de kandidaten, wat voor heel wat swingende heupjes zorgt... Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers Bekijk deze video »
TV :
Bekijk swingende beelden van Beste Zangers 2019

In het komende seizoen van Beste Zangers wordt er opnieuw volop gedanst en feest gevierd, zo is te zien in bovenstaande video. Latinozanger Rolf Sanchez is een van de kandidaten, wat voor heel wat swingende heupjes zorgt...

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk swingende beelden van Beste Zangers 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV