Saskia van der Zee uit Het mooiste meisje van de klas had zware alcoholverslaving

Saskia van der Zee uit Het mooiste meisje van de klas had zware alcoholverslaving

Saskia van der Zee uit <em>Het mooiste meisje van de klas</em> had zware alcoholverslaving Saskia van der Zee is vandaag (4 september) te zien in het programma Het mooiste meisje van de klas, waarin ze vertelt over de alcoholverslaving die achter haar mooie uiterlijk schuil ging. In Jinek is ze al openhartig over haar verslaving: zo vertelt ze onder meer dat haar kinderen er erg onder hebben geleden en dat haar man suggerereerde dat ze misschien ergens anders moest gaan wonen. De aflevering van Het mooiste meisje van de klas met Saskia van der Zee is vanavond (4 september) om 22.10 uur te zien op NPO 1. Bekijk het hele fragment uit Jinek hierboven. Najib Amhali openhartig in Pauw over zijn verslaving Bekijk deze video » Slonzige Q Music-dj Mattie Valk verslaafd? Bekijk deze video »
Talkshow :
Saskia van der Zee uit Het mooiste meisje van de klas had zware alcoholverslaving

Saskia van der Zee is vandaag (4 september) te zien in het programma Het mooiste meisje van de klas, waarin ze vertelt over de alcoholverslaving die achter haar mooie uiterlijk schuil ging. In Jinek is ze al openhartig over haar verslaving: zo vertelt ze onder meer dat haar kinderen er erg onder hebben geleden en dat haar man suggerereerde dat ze misschien ergens anders moest gaan wonen.

De aflevering van Het mooiste meisje van de klas met Saskia van der Zee is vanavond (4 september) om 22.10 uur te zien op NPO 1. Bekijk het hele fragment uit Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Saskia van der Zee uit Het mooiste meisje van de klas had zware alcoholverslaving of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV