Pikante foto's Doutzen Kroes krijgen vaak kritiek: "Het zijn meestal Nederlanders"

Pikante foto's Doutzen Kroes krijgen vaak kritiek: "Het zijn meestal Nederlanders"

Pikante foto's <em>Doutzen Kroes</em> krijgen vaak kritiek: &quot;Het zijn meestal Nederlanders&quot; Doutzen Kroes heeft regelmatig forse kritiek gekregen op de pikante en provocerende foto's die ze op social media met haar volgers deelt. Die vindt ze niet terecht, en ze haalt hard uit naar ons tolerante volkje: "Het zijn vooral Nederlanders die kritiek hebben." Leuk om te delenKroes is juist van mening dat dit een kant van haar is die ze leuk vindt om te laten zien. De algemene tendens op social media is echter dat mensen vinden dat een moeder zich niet op deze manier kan profileren. "Maar stiekem vind ik het heel leuk om de grens op te zoeken. Hoe ver kan ik gaan?" vertelt Kroes. Bekijk het hele fragment hierboven. Doutzen Kroes krijgt veel kritiek na pikante video Bekijk deze video » Doutzen Kroes met gezin op vakantie in Italië, bekijk de beelden Bekijk deze video » Doutzen Kroes gaat leven vastleggen op eigen YouTube-kanaal: "Ook de ruzies" Bekijk deze video »
Talkshow :
Pikante foto's Doutzen Kroes krijgen vaak kritiek: "Het zijn meestal Nederlanders"

Doutzen Kroes heeft regelmatig forse kritiek gekregen op de pikante en provocerende foto's die ze op social media met haar volgers deelt. Die vindt ze niet terecht, en ze haalt hard uit naar ons tolerante volkje: "Het zijn vooral Nederlanders die kritiek hebben."

Leuk om te delen
Kroes is juist van mening dat dit een kant van haar is die ze leuk vindt om te laten zien. De algemene tendens op social media is echter dat mensen vinden dat een moeder zich niet op deze manier kan profileren. "Maar stiekem vind ik het heel leuk om de grens op te zoeken. Hoe ver kan ik gaan?" vertelt Kroes.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pikante foto's Doutzen Kroes krijgen vaak kritiek: "Het zijn meestal Nederlanders" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV