Ranking The Stars: Wil Anny Schilder meedoen aan Ex On The Beach?

Ranking The Stars: Wil Anny Schilder meedoen aan Ex On The Beach?

<em>Ranking The Stars</em>: Wil Anny Schilder meedoen aan <em>Ex On The Beach</em>? Bij Ranking The Stars is het de grote vraag wie de meeste exen heeft. Anny Schilder bekent wel een aantal exen te hebben en al snel wordt de link gelegd met het programma Ex On The Beach. Volgens de BZN-zangeres en Paul de Leeuw is het beter als ze daar niet aan meedoet, zo is te zien in bovenstaande video, beelden van de uitzending van vanavond. Ranking The Stars is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Ranking the Stars terugkijken bij Gids.tv. Ranking the Stars is terug! Sterren zetten elkaar weer op hun plek Bekijk deze video » Martien Meiland in Ranking The Stars: "Laat mij met rust" Bekijk deze video »
TV :
Ranking The Stars: Wil Anny Schilder meedoen aan Ex On The Beach?

Bij Ranking The Stars is het de grote vraag wie de meeste exen heeft. Anny Schilder bekent wel een aantal exen te hebben en al snel wordt de link gelegd met het programma Ex On The Beach. Volgens de BZN-zangeres en Paul de Leeuw is het beter als ze daar niet aan meedoet, zo is te zien in bovenstaande video, beelden van de uitzending van vanavond.

Ranking The Stars is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Ranking the Stars terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ranking The Stars: Wil Anny Schilder meedoen aan Ex On The Beach? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV