Prins William, prins Harry, Kate en Meghan in campagne Every Mind Matters

Prins William, prins Harry, Kate en Meghan in campagne Every Mind Matters

Prins <em>William</em>, prins <em>Harry</em>, <em>Kate</em> en <em>Meghan</em> in campagne Every Mind Matters De Britse royals zetten zich in voor een campagne om mensen met geestelijke problemen te helpen. Er is een video gemaakt voor Every Mind Matters, met een aantal beroemdheden die hun steun uitspreken voor mensen die problemen ervaren met hun mentale gezondheid. Prins William, zijn vrouw Kate, prins Harry en zijn Meghan hebben hun stemmen verleend aan deze reclame. Bekijk hierboven de campagnevideo van Every Mind Matters, met de stemmen van William, Harry, Kate en Meghan. Prins Harry klaagt krant aan en neemt het op voor zijn vrouw Meghan Markle Bekijk deze video » Royalkoppel Harry en Meghan klagen de pers aan "Ze maken haar kapot" Bekijk deze video »
Royals :
Prins William, prins Harry, Kate en Meghan in campagne Every Mind Matters

De Britse royals zetten zich in voor een campagne om mensen met geestelijke problemen te helpen. Er is een video gemaakt voor Every Mind Matters, met een aantal beroemdheden die hun steun uitspreken voor mensen die problemen ervaren met hun mentale gezondheid. Prins William, zijn vrouw Kate, prins Harry en zijn Meghan hebben hun stemmen verleend aan deze reclame.

Bekijk hierboven de campagnevideo van Every Mind Matters, met de stemmen van William, Harry, Kate en Meghan.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins William, prins Harry, Kate en Meghan in campagne Every Mind Matters of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV