Jeroen van Koningsbrugge doet een geweldige Guus Meeuwis imitatie

Jeroen van Koningsbrugge doet een geweldige Guus Meeuwis imitatie

Jeroen van Koningsbrugge doet een geweldige Guus Meeuwis imitatie Vanavond is de uitzending van Ik Hou van Holland niet voor iedereen even goed te begrijpen. Jeroen en Guus spreken namelijk uitsluitend Brabants. Het klinkt leuk maar wat ze zeggen is volledig onduidelijk. Ik hou van Holland zie je vanavond om 20.00 op SBS6 Ik hou van Holland gemist? Spanning loopt hoog op in de finale Bekijk deze video » Ik hou van Holland gemist? Jörgen Raymann viert zijn verjaardag op Curacao Bekijk deze video » Kijk SBS6 voor: een "Overdosis Soundos op je zaterdagavond" Bekijk deze video » Ik Hou Van Holland: Wendy van Dijk flink de fout in Bekijk deze video »
Entertainment :
Jeroen van Koningsbrugge doet een geweldige Guus Meeuwis imitatie

Vanavond is de uitzending van Ik Hou van Holland niet voor iedereen even goed te begrijpen. Jeroen en Guus spreken namelijk uitsluitend Brabants. Het klinkt leuk maar wat ze zeggen is volledig onduidelijk.

Ik hou van Holland zie je vanavond om 20.00 op SBS6

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van Koningsbrugge doet een geweldige Guus Meeuwis imitatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV