Jandino Asporaat heeft een lange weg afgelegd: "Mijn zoontje vond alles heel naar"

Jandino Asporaat heeft een lange weg afgelegd: "Mijn zoontje vond alles heel naar"

<em>Jandino Asporaat</em> heeft een lange weg afgelegd: &quot;Mijn zoontje vond alles heel naar&quot; Rasentertainer Jandino Asporaat is te gast bij Pauw om te vertellen over zijn biografie Dromen met je ogen open. Daaruit blijkt dat de van Curaçao afkomstige cabaretier een lange weg heeft afgelegd, wat wel bleek toen hij zijn zoontje meenam naar zijn ouderlijk huis. In de bosjesAsporaat woonde op Curaçao in een klein huisje van zo'n vijf bij acht meter, waar het behoorlijk behelpen was met zijn familie. "We sliepen niet in een stapelbed, maar we stapelden wel," aldus de cabaretier. Ook toen hij zijn vierjarige zoontje voor het eerst meenam, werd hij weer met zijn neus op de feiten gedrukt: die vond alles heel naar om te zien, maar het in de bosjes poepen vond de kleine Elijah wél geweldig. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Pijnlijk: Jandino Asporaat houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal Bekijk deze video » Johan Derksen vindt grappen Jandino Asporaat ‘gewoon zielig’ Bekijk deze video » Jandino Asporaat in tranen door moeilijke jeugd: "Er was niemand om mij te beschermen" Bekijk deze video » Jandino over zijn nieuwe boek Dromen met je ogen open: “Boek schrijven was pijnlijk” Bekijk deze video »
Talkshow :
Jandino Asporaat heeft een lange weg afgelegd: "Mijn zoontje vond alles heel naar"

Rasentertainer Jandino Asporaat is te gast bij Pauw om te vertellen over zijn biografie Dromen met je ogen open. Daaruit blijkt dat de van Curaçao afkomstige cabaretier een lange weg heeft afgelegd, wat wel bleek toen hij zijn zoontje meenam naar zijn ouderlijk huis.

In de bosjes
Asporaat woonde op Curaçao in een klein huisje van zo'n vijf bij acht meter, waar het behoorlijk behelpen was met zijn familie. "We sliepen niet in een stapelbed, maar we stapelden wel," aldus de cabaretier. Ook toen hij zijn vierjarige zoontje voor het eerst meenam, werd hij weer met zijn neus op de feiten gedrukt: die vond alles heel naar om te zien, maar het in de bosjes poepen vond de kleine Elijah wél geweldig.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat heeft een lange weg afgelegd: "Mijn zoontje vond alles heel naar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV