Roxeanne Hazes te bloot op single cover: “Ik vind het raar”

Roxeanne Hazes te bloot op single cover: “Ik vind het raar”

<em>Roxeanne Hazes</em> te bloot op single cover: “Ik vind het raar” Zangeres Roxeanne Hazes staat sexy op de foto voor haar nieuwe single Kapot. Hazes is trots op het kiekje en snapt niets van de kritiek van Facebook op haar cover. Ze plaatste onlangs op Instagram: “Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was ‘te naakt.” “Ik ben trots op mijn lichaam”Roxeanne vertelt aan Shownieuws: “Ik vind het raar dat zoiets eraf wordt gehaald. Sowieso ben ik trots op mijn lichaam en überhaupt op vrouwelijk en mannelijk schoon. En ik wil dat graag zien. Mensen moeten eens een keer ophouden met zo bang zijn voor naakt zijn (…) ieder mens is mooi en uniek…” Bekijk het interview met Roxeanne Hazes bovenaan het artikel. Bekijk ook Roxeanne Hazes enorm succesvol met concert Paradiso Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over haar concerten en moederschap: "Fender gaat weleens mee" Bekijk deze video » Roxeanne Hazes lanceert nieuwe single: 'Kapot' Bekijk deze video »
Amusement :
Roxeanne Hazes te bloot op single cover: “Ik vind het raar”

Zangeres Roxeanne Hazes staat sexy op de foto voor haar nieuwe single Kapot. Hazes is trots op het kiekje en snapt niets van de kritiek van Facebook op haar cover. Ze plaatste onlangs op Instagram: “Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was ‘te naakt.”

“Ik ben trots op mijn lichaam”
Roxeanne vertelt aan Shownieuws: “Ik vind het raar dat zoiets eraf wordt gehaald. Sowieso ben ik trots op mijn lichaam en überhaupt op vrouwelijk en mannelijk schoon. En ik wil dat graag zien. Mensen moeten eens een keer ophouden met zo bang zijn voor naakt zijn (…) ieder mens is mooi en uniek…”

Bekijk het interview met Roxeanne Hazes bovenaan het artikel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes te bloot op single cover: “Ik vind het raar” of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen