Er rijden geen treinen in Frankrijk en de scholen zijn dicht vanwege grote staking

Er rijden geen treinen in Frankrijk en de scholen zijn dicht vanwege grote staking

Er rijden geen treinen in <em>Frankrijk</em> en de scholen zijn dicht vanwege <em>grote staking</em> In Frankrijk rijden vrijdag geen bussen, treinen en metro's vanwege een grote staking. Ook vertrekken er geen vliegtuigen, zijn scholen gesloten en wordt er geen vuilnis opgehaald. De Fransen staken omdat ze niet willen dat hun pensioen verandert. Dat is geld dat je krijgt als je oud bent en mag stoppen met werken. De staking kan meerdere dagen duren. Bekijk hierboven de NOS Jeugdjournaal-beelden over de staking in Frankrijk. 'Vredige' protesten tegen pensioenhervorming in Frankrijk lopen uit de hand Bekijk deze video » Half Frankrijk ligt plat vanwege protesten tegen Macrons pensioenplannen Bekijk deze video »
Nieuws :
Er rijden geen treinen in Frankrijk en de scholen zijn dicht vanwege grote staking

In Frankrijk rijden vrijdag geen bussen, treinen en metro's vanwege een grote staking. Ook vertrekken er geen vliegtuigen, zijn scholen gesloten en wordt er geen vuilnis opgehaald. De Fransen staken omdat ze niet willen dat hun pensioen verandert. Dat is geld dat je krijgt als je oud bent en mag stoppen met werken. De staking kan meerdere dagen duren.

Bekijk hierboven de NOS Jeugdjournaal-beelden over de staking in Frankrijk.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Er rijden geen treinen in Frankrijk en de scholen zijn dicht vanwege grote staking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen