Wat is de ultieme kerstfilm? "Het moet vooral klef en sentimenteel zijn"

Wat is de ultieme kerstfilm? "Het moet vooral klef en sentimenteel zijn"

Wat is de ultieme <em>kerstfilm</em>? &quot;Het moet vooral klef en sentimenteel zijn&quot; Guido Tienhooven, mediaverslaggever van het Algemeen Dagblad, vertelt waar de ultieme kerstfilm volgens hem aan moet voldoen: "Het moet vooral klef en sentimenteel zijn." En dus hoeft het niet eens per se over kerst te gaan. Overigens zijn er ook films die volledig tegen de kerstgedachte in gaan, zoals Bad Santa. En voor degenen die met kerst naar de bioscoop willen: Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf deze week in de bioscopen. Bekijk het gesprek met Guido Tienhooven hierboven. Trailer Bad Santa Bekijk deze trailer » Trailer Star Wars: The Rise of Skywalker Bekijk deze trailer »
Film :
Wat is de ultieme kerstfilm? "Het moet vooral klef en sentimenteel zijn"

Guido Tienhooven, mediaverslaggever van het Algemeen Dagblad, vertelt waar de ultieme kerstfilm volgens hem aan moet voldoen: "Het moet vooral klef en sentimenteel zijn." En dus hoeft het niet eens per se over kerst te gaan. Overigens zijn er ook films die volledig tegen de kerstgedachte in gaan, zoals Bad Santa. En voor degenen die met kerst naar de bioscoop willen: Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf deze week in de bioscopen.

Bekijk het gesprek met Guido Tienhooven hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat is de ultieme kerstfilm? "Het moet vooral klef en sentimenteel zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV