Najib Amhali probeert tweehonderd Chinese woorden te leren in De Battle

Najib Amhali probeert tweehonderd Chinese woorden te leren in De Battle

Najib Amhali probeert tweehonderd Chinese woorden te leren in De Battle De strijd tussen België en Nederland is begonnen. In het spelprogramma De Battle staan Katja Schuurman en Najib Amhali tegenover onze zuiderburen. De twee duo's gaan de gekste uitdagingen met elkaar aan. In de eerste aflevering moet Najib tweehonderd Chinese woorden uit zijn hoofd leren én perfect kunnen uitspreken, maar de vraag is of dit de cabaretier wel gaat lukken.. De Battle is vanaf zondag 22 december wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Battle terugkijken bij Gids.tv. The Roast of Johnny de Mol gemist? - Najib Amhali's volledige roast Bekijk deze video »
Entertainment :
Najib Amhali probeert tweehonderd Chinese woorden te leren in De Battle

De strijd tussen België en Nederland is begonnen. In het spelprogramma De Battle staan Katja Schuurman en Najib Amhali tegenover onze zuiderburen. De twee duo's gaan de gekste uitdagingen met elkaar aan. In de eerste aflevering moet Najib tweehonderd Chinese woorden uit zijn hoofd leren én perfect kunnen uitspreken, maar de vraag is of dit de cabaretier wel gaat lukken..

De Battle is vanaf zondag 22 december wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Battle terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali probeert tweehonderd Chinese woorden te leren in De Battle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV