Grote plas bloed na steekpartij op ROC Mondriaan in Den Haag: 17-jarige jongen gewond

Grote plas bloed na steekpartij op ROC Mondriaan in Den Haag: 17-jarige jongen gewond

Grote plas bloed na steekpartij op ROC Mondriaan in Den Haag: 17-jarige jongen gewond Dinsdagochtend 7 januari is een 17-jarige jongen gewond geraakt bij een steekpartij op het ROC Mondriaan aan de Neckar in Den Haag. Het slachtoffer mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. School afgezetOoggetuigen beweren dat er een grote plas bloed voor de ingang van het pand ligt. Het is nog niet zeker of het slachtoffer een leerling van de school is. Alle scholieren dienen het pand via een andere ingang te betreden of te verlaten. De politie heeft het gebied rond het incident groots afgezet, meldt Hart van Nederland. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met daarin het afgezette ROC Mondriaan aan de Neckar. Automobilist rijdt in op zeventien toeristen in Zuid-Tirol, zes personen overleden Bekijk deze video » Agenten bekogeld met stenen na uit de hand gelopen feest in Den Haag Bekijk deze video » Achtste bombrief gevonden bij postsorteercentrum in Rotterdam Bekijk deze video » Politie pakt oplichter op: "Iedereen in de buurt weet over wie het gaat" Bekijk deze video » Jongen (11) met flinke messen op zak opgepakt in Amsterdam Bekijk deze video » Slapend gezin in Valkenswaard schrikt wakker door brand Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote plas bloed na steekpartij op ROC Mondriaan in Den Haag: 17-jarige jongen gewond

Dinsdagochtend 7 januari is een 17-jarige jongen gewond geraakt bij een steekpartij op het ROC Mondriaan aan de Neckar in Den Haag. Het slachtoffer mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

School afgezet
Ooggetuigen beweren dat er een grote plas bloed voor de ingang van het pand ligt. Het is nog niet zeker of het slachtoffer een leerling van de school is. Alle scholieren dienen het pand via een andere ingang te betreden of te verlaten. De politie heeft het gebied rond het incident groots afgezet, meldt Hart van Nederland.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met daarin het afgezette ROC Mondriaan aan de Neckar.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote plas bloed na steekpartij op ROC Mondriaan in Den Haag: 17-jarige jongen gewond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV