Wie is de Mol? gemist: Chinese taxichauffeur van Nathan en Rob populair

Wie is de Mol? gemist: Chinese taxichauffeur van Nathan en Rob populair

<em>Wie is de Mol?</em> gemist: Chinese <em>taxichauffeur</em> van Nathan en Rob populair Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 2 Promo Wie is de Mol? aflevering 2: "Het wordt best geestig" Bekijk deze video » Wie is de Mol? gemist: Chinese taxichauffeur van Nathan en Rob populair Bekijk deze video » Tina de Bruijn tweede afvaller van Wie is de Mol? Bekijk deze video » Wie is de Mol brengt zo af en toe ook populaire bijrollen met zich mee. Aan dat rijtje mag vanaf nu ook de Chinese taxichauffeur van Nathan Rutjes en Rob Dekay toegevoegd worden. De goedlachse man is populair bij het Nederlandse publiek, zo blijkt ook op Twitter. Bekijk het fragment uit Wie is de Mol? hierboven.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? gemist: Chinese taxichauffeur van Nathan en Rob populair

Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 2

Wie is de Mol brengt zo af en toe ook populaire bijrollen met zich mee. Aan dat rijtje mag vanaf nu ook de Chinese taxichauffeur van Nathan Rutjes en Rob Dekay toegevoegd worden. De goedlachse man is populair bij het Nederlandse publiek, zo blijkt ook op Twitter.

Bekijk het fragment uit Wie is de Mol? hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? gemist: Chinese taxichauffeur van Nathan en Rob populair of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier