Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans?

Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Hoe is het nu met Conny en Hans? Lang Leve de Liefde is het nieuwe liefdesexperiment van SBS 6. In het programma zijn verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware. Aflevering 5 met Conny en HansIn Lang Leve De Liefde leek het er sterk op dat er iets moois aan het opbloeien was tussen Hans en Conny. Dit bleek zeker het geval, want de twee zijn nu erg gelukkig samen. Bekijk hierboven in de video van SBS 6 de beelden van het verliefde stel. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste beelden Lang leve de liefde (vanaf 20 januari op SBS 6) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde vanaf morgen bij SBS 6: Van vonken tot pijnlijke stiltes Bekijk deze video » Bekijk hoe de koppels in Lang leve de liefde kennismaken met elkaar Bekijk deze video » Kijkers over Lang Leve de Liefde: 'Wat een fout mannetje' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Hans krijgt het warm van Conny en de wijn Bekijk deze video »
Entertainment :
Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans?

Lang Leve de Liefde is het nieuwe liefdesexperiment van SBS 6. In het programma zijn verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Aflevering 5 met Conny en Hans
In Lang Leve De Liefde leek het er sterk op dat er iets moois aan het opbloeien was tussen Hans en Conny. Dit bleek zeker het geval, want de twee zijn nu erg gelukkig samen. Bekijk hierboven in de video van SBS 6 de beelden van het verliefde stel.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Lang leve de Liefde terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier