DWDD: De advocate die Harvey Weinstein vrij kan krijgen: "Ze is een pittbull"

DWDD: De advocate die Harvey Weinstein vrij kan krijgen: "Ze is een pittbull"

<em>DWDD</em>: De advocate die <em>Harvey Weinstein</em> vrij kan krijgen: &quot;Ze is een pittbull&quot; Vandaag (13 februari) is het slotpleidooi van de zaak tegen voormalige Hollywood-producer Harvey Weinstein. Zo'n tachtig vrouwen beschuldigden hem van seksueel grensoverschrijdend gedrag, waaronder verkrachting. "Toen ik opgroeide waren de regels anders." Donna RotunnoDonna Rotunno is de advocate die Weinstein verdedigt in de laatste fase van zijn proces. Rotunno is gespecialiseerd in zedendelicten en heeft al veertig mannen geholpen in soortgelijke zaken. Ze won 39 van deze zaken. Bekijk hierboven het hele fragment van De Wereld Draait Door over de zaak tegen Harvey Weinstein. Harvey Weinstein aangeklaagd voor seksuele aanranding in LA Bekijk deze video » Michiel Vos over Harvey Weinstein: "Van de tachtig aanklachten zijn er maar twee over" Bekijk deze video » Peter R. de Vries: ‘Rechtszaak Harvey Weinstein is eigenlijk vrij klein’ Bekijk deze video » Tjitske Reidinga over flirten: ''Ik ben een soort Bridget Jones, heel onhandig'' Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: De advocate die Harvey Weinstein vrij kan krijgen: "Ze is een pittbull"

Vandaag (13 februari) is het slotpleidooi van de zaak tegen voormalige Hollywood-producer Harvey Weinstein. Zo'n tachtig vrouwen beschuldigden hem van seksueel grensoverschrijdend gedrag, waaronder verkrachting. "Toen ik opgroeide waren de regels anders."

Donna Rotunno
Donna Rotunno is de advocate die Weinstein verdedigt in de laatste fase van zijn proces. Rotunno is gespecialiseerd in zedendelicten en heeft al veertig mannen geholpen in soortgelijke zaken. Ze won 39 van deze zaken.

Bekijk hierboven het hele fragment van De Wereld Draait Door over de zaak tegen Harvey Weinstein.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD: De advocate die Harvey Weinstein vrij kan krijgen: "Ze is een pittbull" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier