Nieuwe talkshow van Jeroen van der Boom: "Het worden hele intieme gesprekken"

Nieuwe talkshow van Jeroen van der Boom: "Het worden hele intieme gesprekken"

Nieuwe talkshow van Jeroen van der Boom: "Het worden hele intieme gesprekken" Jeroen van der Boom het de opnames van zijn nieuwe talkshow Hoge Bomen afgerond. Hij heeft grote namen weten te regelen als gasten, zo heeft hij Martien Meiland, John van den Heuvel, Louis van Gaal, Rachel Hazes en Sylvie Meis geïnterviewd. Hoge BomenHet idee van de show is dat hij samen met zijn gasten op bijzondere momenten uit hun leven wil terugkijken. Dit doet hij aan de hand van foto's, video's en live muziek die hij zelf zal verzorgen. Hoge Bomen is vanaf zaterdag 11 april elke week te zien op SBS6. Sylvie Meis gespot bij Jeroen van der Boom’s nieuwe talkshow Hoge Bomen Bekijk deze video » Jeroen van der Boom gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuwe talkshow van Jeroen van der Boom: "Het worden hele intieme gesprekken"

Jeroen van der Boom het de opnames van zijn nieuwe talkshow Hoge Bomen afgerond. Hij heeft grote namen weten te regelen als gasten, zo heeft hij Martien Meiland, John van den Heuvel, Louis van Gaal, Rachel Hazes en Sylvie Meis geïnterviewd.

Hoge Bomen
Het idee van de show is dat hij samen met zijn gasten op bijzondere momenten uit hun leven wil terugkijken. Dit doet hij aan de hand van foto's, video's en live muziek die hij zelf zal verzorgen.

Hoge Bomen is vanaf zaterdag 11 april elke week te zien op SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe talkshow van Jeroen van der Boom: "Het worden hele intieme gesprekken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV