Slot Maze Runner-trilogie: Maze Runner: The Death Cure woensdag te zien bij Veronica

Slot Maze Runner-trilogie: Maze Runner: The Death Cure woensdag te zien bij Veronica

Slot <em>Maze Runner</em>-trilogie: <em>Maze Runner: The Death Cure</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> In deze afsluiter van de Maze Runner-trilogie beleven Thomas, gespeeld door Dylan O'Brien en zijn vrienden weer allerlei gevaarlijke avonturen. Het labyrint inMaze Runner: The Death Cure is het gevaarlijkste wat ze tot nu toe zijn tegengekomen. Als ze het overleven, krijgen ze antwoord op al hun vragen. Laatste stadThomas en de andere uit het Doolhof ontsnapte jongens overvallen een trein om hun vriend Minho, gespeeld door acteur Ki Hong Lee, te bevrijden. Als hij niet in de trein zit, moeten ze in 'The Maze Runnner: The Death Cure' inbreken in de Laatste Stad. Dit labyrint is het gevaarlijkste wat ze tot nu toe zijn tegengekomen. Bekijk de trailer van Maze Runner: The Death Cure hierboven. Maze Runner: The Death Cure is woensdag 27 mei om 22:25 uur bij Veronica te zien. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis.
Film :
Slot Maze Runner-trilogie: Maze Runner: The Death Cure woensdag te zien bij Veronica

In deze afsluiter van de Maze Runner-trilogie beleven Thomas, gespeeld door Dylan O'Brien en zijn vrienden weer allerlei gevaarlijke avonturen. Het labyrint in
Maze Runner: The Death Cure is het gevaarlijkste wat ze tot nu toe zijn tegengekomen. Als ze het overleven, krijgen ze antwoord op al hun vragen.

Laatste stad
Thomas en de andere uit het Doolhof ontsnapte jongens overvallen een trein om hun vriend Minho, gespeeld door acteur Ki Hong Lee, te bevrijden. Als hij niet in de trein zit, moeten ze in 'The Maze Runnner: The Death Cure' inbreken in de Laatste Stad. Dit labyrint is het gevaarlijkste wat ze tot nu toe zijn tegengekomen.

Bekijk de trailer van Maze Runner: The Death Cure hierboven.

Maze Runner: The Death Cure is woensdag 27 mei om 22:25 uur bij Veronica te zien. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slot Maze Runner-trilogie: Maze Runner: The Death Cure woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV