Famke Louise treedt bij M voor het eerst op zonder autotune: "Zenuwachtig!" (video)

Famke Louise treedt bij M voor het eerst op zonder autotune: "Zenuwachtig!" (video)

De grote artiesten uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig zullen zich flink achter de oren krabben bij het horen van Famke Louises uitspraken in een Instagram-video. De zangeres biecht namelijk op dat ze op woensdag 3 juni in M zal optreden zonder autotune - en dat is de eerste keer.

Kijk hier het optreden van Famke Louise in M terug.

Zenuwachtig
Famke Louise besloot haar volgers dit van tevoren te vertellen, omdat ze bang is dat ze foutjes maakt en vervolgens door het slijk zal worden gehaald op social media. Ze vertelt ook dat ze erg zenuwachtig is, omdat het voor haar - blijkbaar - een flinke stap is om zonder autotune te zingen. Benieuwd wat vrouwelijke supersterren van weleer, zoals Aretha Franklin, Whitney Houston en Tina Turner, hiervan zouden vinden...

Bekijk de video van Famke Louise hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken op Gids.tv, zo ook het optreden van Famke Louise.

<em>Famke Louise</em> treedt bij <em>M</em> voor het eerst op zonder autotune: &quot;Zenuwachtig!&quot; (video) De grote artiesten uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig zullen zich flink achter de oren krabben bij het horen van Famke Louises uitspraken in een Instagram-video. De zangeres biecht namelijk op dat ze op woensdag 3 juni in M zal optreden zonder autotune - en dat is de eerste keer. Kijk hier het optreden van Famke Louise in M terug. ZenuwachtigFamke Louise besloot haar volgers dit van tevoren te vertellen, omdat ze bang is dat ze foutjes maakt en vervolgens door het slijk zal worden gehaald op social media. Ze vertelt ook dat ze erg zenuwachtig is, omdat het voor haar - blijkbaar - een flinke stap is om zonder autotune te zingen. Benieuwd wat vrouwelijke supersterren van weleer, zoals Aretha Franklin, Whitney Houston en Tina Turner, hiervan zouden vinden... Bekijk de video van Famke Louise hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken op Gids.tv, zo ook het optreden van Famke Louise. Bekijk ook Famke Louise doodsbang in De Gevaarlijkste Wegen: "Ik wil niet dood" Bekijk deze video » Famke Louise blikt terug op moeilijke tijd: "Ik ging mentaal en fysiek kapot" (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Famke Louise treedt bij M voor het eerst op zonder autotune: "Zenuwachtig!" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise treedt bij M voor het eerst op zonder autotune: "Zenuwachtig!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV