Global Goal: Unite For Our Future: bekijk summit met wereldleiders hier LIVE

Global Goal: Unite For Our Future: bekijk summit met wereldleiders hier LIVE

<em>Global Goal: Unite For Our Future</em>: bekijk summit met wereldleiders hier LIVE Bekijk Global Goal: Unite For Our Future op zaterdag 27 juni vanaf 13.00 uur in de livestream hierboven. Vandaag wordt Global Goal: Unite For Our Future gehouden. Deze summit draait helemaal om het coronavirus. En via de livestream is te volgen hoe wereldleiders, bedrijven en filantropen zich hiervoor inzetten. Angela Merkel en Boris Johnson doen meeAllerlei mensen en partijen zetten zich in om geld in te zamelen voor de strijd tegen het coronavirus. Ook reageren zij op de collectieve roep van de Europese Commissie en Global Citizen om te zorgen voor de ontwikkeling en een eerlijke verdeling van COVID-19-behandelingen, zodat deze voor iedereen en overal beschikbaar zijn. Grote namen als Angela Merkel, Ursula von der Leyen, Boris Johnson en Emmanuel Macron geven acte de présence. Bekijk in de livestream hierboven op zaterdag 27 juni vanaf 13.00 uur naar Global Goal: Unite For Our Future. ’s Avonds kun je via deze livestream op Gids.tv kijken naar het bijbehorende benefietconcert met allerlei grote sterren als Shakira en Coldplay. Bekijk LIVE: Global Citizen-concert voor corona met Coldplay, Shakira, Justin Bieber en meer Bekijk deze video » Irritatie bij rechtszaak Viruswaanzin: "Dit is vooringenomen" (video) Bekijk deze video »
Live :
Global Goal: Unite For Our Future: bekijk summit met wereldleiders hier LIVE

Bekijk Global Goal: Unite For Our Future op zaterdag 27 juni vanaf 13.00 uur in de livestream hierboven.

Vandaag wordt Global Goal: Unite For Our Future gehouden. Deze summit draait helemaal om het coronavirus. En via de livestream is te volgen hoe wereldleiders, bedrijven en filantropen zich hiervoor inzetten.

Angela Merkel en Boris Johnson doen mee
Allerlei mensen en partijen zetten zich in om geld in te zamelen voor de strijd tegen het coronavirus. Ook reageren zij op de collectieve roep van de Europese Commissie en Global Citizen om te zorgen voor de ontwikkeling en een eerlijke verdeling van COVID-19-behandelingen, zodat deze voor iedereen en overal beschikbaar zijn. Grote namen als Angela Merkel, Ursula von der Leyen, Boris Johnson en Emmanuel Macron geven acte de présence.

Bekijk in de livestream hierboven op zaterdag 27 juni vanaf 13.00 uur naar Global Goal: Unite For Our Future. ’s Avonds kun je via deze livestream op Gids.tv kijken naar het bijbehorende benefietconcert met allerlei grote sterren als Shakira en Coldplay.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Global Goal: Unite For Our Future: bekijk summit met wereldleiders hier LIVE of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier