René Froger zingt 'Just Say Hello' samen met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

René Froger zingt 'Just Say Hello' samen met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met René Froger. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 4 juli 21.55 hier terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 4 juli is René Froger te gast. Hij zong o.a. het nummer 'Just Say Hello'.

Bekijk het fragment in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv.

<em>René Froger</em> zingt 'Just Say Hello' samen met <em>Jeroen van der Boom</em> in <em>De beste liedjes van...</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met René Froger. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 4 juli 21.55 hier terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 4 juli is René Froger te gast. Hij zong o.a. het nummer 'Just Say Hello'. Bekijk het fragment in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv. Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... Bekijk deze video » Zien: René Froger speelt op accordeon 'Aan de Amsterdamse grachten' Bekijk deze video »
Entertainment :
René Froger zingt 'Just Say Hello' samen met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René Froger zingt 'Just Say Hello' samen met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV