Tv-icoon Regis Philbin (88) overleden, bekijk zijn interview bij Larry King

Tv-icoon Regis Philbin (88) overleden, bekijk zijn interview bij Larry King

Het Amerikaanse tv-icoon Regis Philbin is vrijdag leeftijd overleden. De acteur en televisiepresentator is een natuurlijk dood gestorven, zo laat zijn familie weten. Philbin werd 88 jaar oud.

Wereldrecord televisie maken
Philbin is in Amerika een waar icoon en was ruim vijftig jaar lang te zien op televisie als acteur en presentator. Hij was onder meer bekend als presentator van Who Want to be A Millionaire en zijn eigen talkshow Live! with Regis. Daarnaast staat Philbin in het Guiness Book of Records door in zijn carrière 16.746,5 uur televisie te maken.

Bekijk hieronder het interview van Regis Philbin bij de legendarische Larry King van 15 februari 2017, waarin Philbin spreekt over zijn leven en zijn carrière.

Tv-icoon <em>Regis Philbin</em> (88) overleden, bekijk zijn interview bij <em>Larry King</em> Het Amerikaanse tv-icoon Regis Philbin is vrijdag leeftijd overleden. De acteur en televisiepresentator is een natuurlijk dood gestorven, zo laat zijn familie weten. Philbin werd 88 jaar oud. Wereldrecord televisie makenPhilbin is in Amerika een waar icoon en was ruim vijftig jaar lang te zien op televisie als acteur en presentator. Hij was onder meer bekend als presentator van Who Want to be A Millionaire en zijn eigen talkshow Live! with Regis. Daarnaast staat Philbin in het Guiness Book of Records door in zijn carrière 16.746,5 uur televisie te maken. Bekijk hieronder het interview van Regis Philbin bij de legendarische Larry King van 15 februari 2017, waarin Philbin spreekt over zijn leven en zijn carrière. Bekijk ook Zien: Eerbetoon aan overleden Glee-actrice Naya Rivera (video) Bekijk deze video » Peter Green (mede-oprichter Fleetwood Mac) overleden, bekijk hier een optreden Bekijk deze video »
Nieuws :
Tv-icoon Regis Philbin (88) overleden, bekijk zijn interview bij Larry King


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-icoon Regis Philbin (88) overleden, bekijk zijn interview bij Larry King of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV