Video: Sylvie Meis in mini-bikini op exorbitante jacht bij Saint-Tropez

Video: Sylvie Meis in mini-bikini op exorbitante jacht bij Saint-Tropez

Sylvie Meis bevindt zich in Saint-Tropez en baadt zich aldaar in luxe, zoals we van haar gewend zijn. Daar laat ze haar volgers uiteraard maar wat graag van meegenieten. Zo zien ze haar bijvoorbeeld in een wit jurkje paraderen over haar luxe jacht, ondersteund door een zomers Frans deuntje.

Mini-bikini
Vervolgens laat de socialite ook nog even zien hoe goed ze in haar vel zit: in een mini-bikini doemt ze op uit de zee waarna ze elegant de trap op schreidt. Uiteraard wordt dit allemaal nauwkeurig gefilmd. Maar wie er achter de camera staat blijft vooralsnog een raadsel. Je kunt je toch niet voorstellen dat ze daar steeds haar aanstaande Niclas Castello voor inschakelt. Bekijk de video, die Meis op Instagram plaatste, hieronder.

Video: <em>Sylvie Meis</em> in mini-bikini op exorbitante jacht bij Saint-Tropez Sylvie Meis bevindt zich in Saint-Tropez en baadt zich aldaar in luxe, zoals we van haar gewend zijn. Daar laat ze haar volgers uiteraard maar wat graag van meegenieten. Zo zien ze haar bijvoorbeeld in een wit jurkje paraderen over haar luxe jacht, ondersteund door een zomers Frans deuntje. Mini-bikiniVervolgens laat de socialite ook nog even zien hoe goed ze in haar vel zit: in een mini-bikini doemt ze op uit de zee waarna ze elegant de trap op schreidt. Uiteraard wordt dit allemaal nauwkeurig gefilmd. Maar wie er achter de camera staat blijft vooralsnog een raadsel. Je kunt je toch niet voorstellen dat ze daar steeds haar aanstaande Niclas Castello voor inschakelt. Bekijk de video, die Meis op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Jim Bakkum haalt uit naar RTL Boulevard vanwege plaatsen video Sylvie Meis en zoon Damián (video) Bekijk deze video » Vaste oppas van Sylvie Meis stopt met werken (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Sylvie Meis in mini-bikini op exorbitante jacht bij Saint-Tropez

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Sylvie Meis in mini-bikini op exorbitante jacht bij Saint-Tropez of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen