Terugkijken: extra NOS Journaal over explosie Beiroet met correspondent vanuit Libanon

Terugkijken: extra NOS Journaal over explosie Beiroet met correspondent vanuit Libanon

De explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet domineert het nieuws. De explosie heeft zeker 100 doden en 4000 gewonden veroorzaakt en de hele stad ligt in puin. De gevolgen zijn voor Libanon dan ook enorm, zo vertelt correspondent Daisy Mohr vanuit Libanon in een extra NOS Journaal.

Miljarden euro's schade
Naast de vele slachtoffers is de explosie ook financieel gezien een ramp voor Libanon. De schade loopt in de miljarden euro's en een groot deel van de haven is compleet verwoest. Deze ramp komt nog eens bovenop de economische crisis, politieke spanningen en het coronavirus waar het land om onder gebukt ging.

Bekijk het extra NOS Journaal over de explosie in Beiroet hieronder.

Terugkijken: extra <em>NOS Journaal</em> over explosie Beiroet met correspondent vanuit Libanon De explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet domineert het nieuws. De explosie heeft zeker 100 doden en 4000 gewonden veroorzaakt en de hele stad ligt in puin. De gevolgen zijn voor Libanon dan ook enorm, zo vertelt correspondent Daisy Mohr vanuit Libanon in een extra NOS Journaal. Miljarden euro's schadeNaast de vele slachtoffers is de explosie ook financieel gezien een ramp voor Libanon. De schade loopt in de miljarden euro's en een groot deel van de haven is compleet verwoest. Deze ramp komt nog eens bovenop de economische crisis, politieke spanningen en het coronavirus waar het land om onder gebukt ging. Bekijk het extra NOS Journaal over de explosie in Beiroet hieronder. Bekijk ook Bekijk beelden: enorme explosie Beiroet (Libanon) Bekijk deze video » Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: extra NOS Journaal over explosie Beiroet met correspondent vanuit Libanon

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: extra NOS Journaal over explosie Beiroet met correspondent vanuit Libanon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen