Zien: Helena Hall zit in de finale van We Want More

Zien: Helena Hall zit in de finale van We Want More

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Helena Hall zong afgelopen zondag een bijzondere versie van de nieuwe Bond-song 'No Time To Die' van Billie Eilish. Het optreden was genoeg voor een finaleplaats in We Want More! Beluister het fragment in de video hieronder.

De finale van We Want More is zondagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

Zien: Helena Hall zit in de finale van <em>We Want More</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Helena Hall zong afgelopen zondag een bijzondere versie van de nieuwe Bond-song 'No Time To Die' van Billie Eilish. Het optreden was genoeg voor een finaleplaats in We Want More! Beluister het fragment in de video hieronder. De finale van We Want More is zondagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More Bekijk deze video » We Want More-sensatie Ricardo na zijn sterke optreden 'Ik doe het voor mijn kinderen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Helena Hall zit in de finale van We Want More

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Helena Hall zit in de finale van We Want More of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen