Promo: nieuw duo Paleis voor een Prikkie debuteert woensdag op SBS6

Promo: nieuw duo Paleis voor een Prikkie debuteert woensdag op SBS6

De nieuwe woensdagavond van SBS6 is er eentje om eens lekker voor te gaan zitten. Vanavond om 20.30 uur start een nieuw seizoen van Steenrijk, Straatarm. Daarna, om 21.30 uur start een nieuw seizoen Paleis voor een Prikkie, met het nieuwe duo Brian & Peer. Zij krijgen, zoals elke week, de opdracht om met weinig geld een volledig nieuw interieur te verzorgen.

Bekijk de promo van SBS6 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 25 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.

Promo: nieuw duo <em>Paleis voor een Prikkie</em> debuteert woensdag op <em>SBS6</em> De nieuwe woensdagavond van SBS6 is er eentje om eens lekker voor te gaan zitten. Vanavond om 20.30 uur start een nieuw seizoen van Steenrijk, Straatarm. Daarna, om 21.30 uur start een nieuw seizoen Paleis voor een Prikkie, met het nieuwe duo Brian & Peer. Zij krijgen, zoals elke week, de opdracht om met weinig geld een volledig nieuw interieur te verzorgen. Bekijk de promo van SBS6 hieronder. Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 25 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Paleis voor een Prikkie: Brian begint meteen met afdingen (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Ik hou van Holland: Linda de Mol heeft weer de slappe lach (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV