Trailer Dune eindelijk verschenen: bekijk eerste beelden van langverwachte film

Trailer Dune eindelijk verschenen: bekijk eerste beelden van langverwachte film

Het moment is daar: Warner Bros. heeft de eerste trailer van de film Dune uitgebracht. Dit langverwachte project van regisseur Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario, Arrival, Blade Runner 2049) gaat vanaf 18 december draaien in de Nederlandse bioscopen.

Lees hier welke informatie we al weten over Dune.

Trailer <em>Dune</em> eindelijk verschenen: bekijk eerste beelden van langverwachte film Het moment is daar: Warner Bros. heeft de eerste trailer van de film Dune uitgebracht. Dit langverwachte project van regisseur Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario, Arrival, Blade Runner 2049) gaat vanaf 18 december draaien in de Nederlandse bioscopen. Lees hier welke informatie we al weten over Dune. Frank HerbertHet verhaal van Dune is gebaseerd op de gelijknamige sciencefiction-roman van Frank Herbert, één van de grote klassiekers uit het genre. In 1984 waagde cultregisseur David Lynch zich al eens aan een verfilming, maar die pakte niet geweldig uit. De eerste trailer voor de film van Villeneuve voorspelt wél veel goeds: de beelden zien er buitengewoon imponerend uit en de regisseur kan bovendien beschikken over een topcast. Bekijk de eerste trailer van Dune hierboven. Dune is (onder voorbehoud) vanaf 18 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Trailer Arrival Bekijk deze trailer » Trailer Blade Runner 2049 Bekijk deze trailer »
Film :
Trailer Dune eindelijk verschenen: bekijk eerste beelden van langverwachte film

Frank Herbert
Het verhaal van Dune is gebaseerd op de gelijknamige sciencefiction-roman van Frank Herbert, één van de grote klassiekers uit het genre. In 1984 waagde cultregisseur David Lynch zich al eens aan een verfilming, maar die pakte niet geweldig uit. De eerste trailer voor de film van Villeneuve voorspelt wél veel goeds: de beelden zien er buitengewoon imponerend uit en de regisseur kan bovendien beschikken over een topcast.

Bekijk de eerste trailer van Dune hierboven. Dune is (onder voorbehoud) vanaf 18 december te zien in de Nederlandse bioscopen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer Dune eindelijk verschenen: bekijk eerste beelden van langverwachte film of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier