Brian beledigd in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Nog nooit zo behandeld door klusjesman’

Brian beledigd in Paleis Voor Een Prikkie: ‘Nog nooit zo behandeld door klusjesman’

Brian kan volgens een van de klussers beter even in de hoek plaatsnemen, zodat alles even rustig kan worden gestyled in Paleis Voor Een Prikkie. “Nou ja zeg. Ik ben nog nooit zo behandeld door een klusjesman”, aldus Brian.

Bekijk het fragment van Paleis Voor Een Prikkie hieronder.

Paleis Voor Een Prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Paleis Voor Een Prikkie gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Brian beledigd in <em>Paleis Voor Een Prikkie</em>: ‘Nog nooit zo behandeld door klusjesman’ Brian kan volgens een van de klussers beter even in de hoek plaatsnemen, zodat alles even rustig kan worden gestyled in Paleis Voor Een Prikkie. “Nou ja zeg. Ik ben nog nooit zo behandeld door een klusjesman”, aldus Brian. Bekijk het fragment van Paleis Voor Een Prikkie hieronder. Paleis Voor Een Prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Paleis Voor Een Prikkie gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Paleis Voor Een Prikkie: 'Alles in de tent 50 procent, heerlijk!' Bekijk deze video » Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV