Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd

Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 september terugkijken bij Gids.tv.

Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd. Ze worden uitgedaagd en er wordt zelfs een beloning beloofd aan degene die haar zoon vermoord. De echtgenoot en oudste zoon van Sedney zijn ook vermoord. Er moet wat gebeuren om dit te stoppen.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 september terugkijken bij Gids.tv. Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd. Ze worden uitgedaagd en er wordt zelfs een beloning beloofd aan degene die haar zoon vermoord. De echtgenoot en oudste zoon van Sedney zijn ook vermoord. Er moet wat gebeuren om dit te stoppen. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? John van den Heuvel over corruptie binnen de politie Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen