Bizar: Peter Bosz gevraagd voor bondscoach, maar niet gewenst (Rondo)

Bizar: Peter Bosz gevraagd voor bondscoach, maar niet gewenst (Rondo)

Opmerkelijke feiten vanavond bij de uitzending van Rondo: Jack van Gelder doet uit de doeken dat Peter Bosz eigenlijk wel bondscoach had willen worden, maar door de KNVB niet serieus werd genomen. "Het is niet terecht dat ze met Bosz schermen als in onmogelijk. Ze hebben hem niet gevraagd: wil je bondscoach worden. Ze hebben mensen bewust niet gevraagd omdat ze Frank (de Boer) graag willen."

Bizar: <em>Peter Bosz</em> gevraagd voor bondscoach, maar niet gewenst (<em>Rondo</em>) Opmerkelijke feiten vanavond bij de uitzending van Rondo: Jack van Gelder doet uit de doeken dat Peter Bosz eigenlijk wel bondscoach had willen worden, maar door de KNVB niet serieus werd genomen. "Het is niet terecht dat ze met Bosz schermen als in onmogelijk. Ze hebben hem niet gevraagd: wil je bondscoach worden. Ze hebben mensen bewust niet gevraagd omdat ze Frank (de Boer) graag willen." Bekijk het fragment uit Rondo hierboven. Bekijk ook Jinek over nieuwe bondscoach: Louis van Gaal, Henk ten Cate of Peter Bosz? Bekijk deze video »
Voetbal :
Bizar: Peter Bosz gevraagd voor bondscoach, maar niet gewenst (Rondo)

Bekijk het fragment uit Rondo hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Peter Bosz gevraagd voor bondscoach, maar niet gewenst (Rondo) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen