Chantal Janzen in Chantal Komt Werken op de ambulance: ‘Ik zit net aan m’n eierkoek’

Chantal Janzen in Chantal Komt Werken op de ambulance: ‘Ik zit net aan m’n eierkoek’

Chantal Janzen gaat in Chantal Komt Werken aan de slag als ambulancemedewerker. En elke keer komt een noodoproep precies op een onhandig moment voor de presentatrice. “Iedere keer als ik wil weten, gebeurt dit”, zegt Chantal. “Nee, ik zit net aan mijn eierkoek, Yvon. Ik wil echt even wat eten Yvon.”

Bekijk het fragment van Chantal Komt Werken in de video hieronder.

Chantal Komt Werken is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantal Komt Werken terugkijken bij Gids.tv.

Chantal Janzen in <em>Chantal Komt Werken</em> op de ambulance: ‘Ik zit net aan m’n eierkoek’ Chantal Janzen gaat in Chantal Komt Werken aan de slag als ambulancemedewerker. En elke keer komt een noodoproep precies op een onhandig moment voor de presentatrice. “Iedere keer als ik wil weten, gebeurt dit”, zegt Chantal. “Nee, ik zit net aan mijn eierkoek, Yvon. Ik wil echt even wat eten Yvon.” Bekijk het fragment van Chantal Komt Werken in de video hieronder. Chantal Komt Werken is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantal Komt Werken terugkijken bij Gids.tv. Chantal Janzen leeft mee met man bij bevalling: ‘Alsof je favoriete kroeg afbrandt’ (video) Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen plukt de ballen van een kat kaal in Chantal komt werken Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen in Chantal Komt Werken op de ambulance: ‘Ik zit net aan m’n eierkoek’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen in Chantal Komt Werken op de ambulance: ‘Ik zit net aan m’n eierkoek’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen