Bekijk officiële videoclip Billie Eilish - No Time to Die (James Bond)

Bekijk officiële videoclip Billie Eilish - No Time to Die (James Bond)

Zeven maanden nadat het nummer voor het eerst te horen was is er eindelijk een videoclip bij 'No Time to Die', de theme song van de gelijknamige nieuwe James Bond-film. Het nummer is geschreven en uitgevoerd door de jonge superster Billie Eilish.

Bekijk officiële videoclip <em>Billie Eilish</em> - No Time to Die (James Bond) Zeven maanden nadat het nummer voor het eerst te horen was is er eindelijk een videoclip bij 'No Time to Die', de theme song van de gelijknamige nieuwe James Bond-film. Het nummer is geschreven en uitgevoerd door de jonge superster Billie Eilish. CoronavirusDe verlate releasedatum van de videoclip heeft natuurlijk alles te maken met de uitbraak van het coronavirus, die ook de release van de film zelf een flinke tijd heeft uitgesteld. Zowel fans van Billie Eilish als James Bond komen aan hun trekken; er zijn namelijk ook gloednieuwe beelden uit de nieuwe film No Time to Die te zien in de videoclip. Bekijk de officiële videoclip van Billie Eilish - 'No Time to Die' hierboven. De nieuwe James Bond-film No Time to Die is (onder voorbehoud) vanaf 12 november te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: Billie Eilish trekt kleren uit als statement tegen bodyshaming Bekijk deze video » One World: Together At Home: Billie Eilish en Finneas zingen cover van Sunny Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk officiële videoclip Billie Eilish - No Time to Die (James Bond)

Coronavirus
De verlate releasedatum van de videoclip heeft natuurlijk alles te maken met de uitbraak van het coronavirus, die ook de release van de film zelf een flinke tijd heeft uitgesteld. Zowel fans van Billie Eilish als James Bond komen aan hun trekken; er zijn namelijk ook gloednieuwe beelden uit de nieuwe film No Time to Die te zien in de videoclip.

Bekijk de officiële videoclip van Billie Eilish - 'No Time to Die' hierboven. De nieuwe James Bond-film No Time to Die is (onder voorbehoud) vanaf 12 november te zien in de Nederlandse bioscoop.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk officiële videoclip Billie Eilish - No Time to Die (James Bond) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen