Spuiten & Slikken Climax: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video)

Spuiten & Slikken Climax: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video)

In Climax praten Dzifa, Jurre, Emma en Jamaal over alle hoogtepunten rondom seks en drugs. Ze praten over hun eigen ervaringen, hebben het over het laatste seks- en drugsnieuws en gaan zelf op pad om onderzoek te doen. Uit onderzoek blijkt dat op het eiland Goeree-Overflakkee de meeste speed van Nederland wordt gebruikt. Maar hoe komt het dat de cijfers daar zo hoog zijn?

Bekijk de video van Climax hieronder:

<em>Spuiten &amp; Slikken Climax</em>: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video) In Climax praten Dzifa, Jurre, Emma en Jamaal over alle hoogtepunten rondom seks en drugs. Ze praten over hun eigen ervaringen, hebben het over het laatste seks- en drugsnieuws en gaan zelf op pad om onderzoek te doen. Uit onderzoek blijkt dat op het eiland Goeree-Overflakkee de meeste speed van Nederland wordt gebruikt. Maar hoe komt het dat de cijfers daar zo hoog zijn? Bekijk de video van Climax hieronder: Bekijk ook Spuiten en Slikken Climax: dit verdien je met verkopen van naaktfoto's Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax: drugs kopen in smartshops (video) Bekijk deze video » Streetlab Camping De Liefde aflevering 6: Mannen vechten voor de vrouwen Bekijk deze video »
TV :
Spuiten & Slikken Climax: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spuiten & Slikken Climax: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier