Vanavond bij Jinek: Femke Halsema, Sven Kockelmann, Özcan Akyol en meer

Vanavond bij Jinek: Femke Halsema, Sven Kockelmann, Özcan Akyol en meer

Vanavond bij Jinek:

  • Al 27 jaar behoort het driesterrenrestaurant De Librije onder leiding van het koningspaar Thérèse en Jonnie Boer tot de top van ons land. In 2004 ontving De Librije als tweede restaurant van Nederland een derde ster en die wisten ze tot op de dag van vandaag te behouden. Maar hoe houden ze het hoofd boven water tijdens de coronacrisis?
  • Het is nog net geen totale lockdown. Maar nu het kabinet naar alle waarschijnlijkheid de horeca en amateursport aan banden wil leggen en het openbaar vervoer drastisch wil inperken, kunnen we met recht spreken van een lockdown-light.Femke Halsema, politiek journalist Sven Kockelmann, columnist Özcan Akyol en viroloog Ann Vossen zijn te gast.

Vanavond bij <em>Jinek</em>: Femke Halsema, Sven Kockelmann, Özcan Akyol en meer Vanavond bij Jinek: Al 27 jaar behoort het driesterrenrestaurant De Librije onder leiding van het koningspaar Thérèse en Jonnie Boer tot de top van ons land. In 2004 ontving De Librije als tweede restaurant van Nederland een derde ster en die wisten ze tot op de dag van vandaag te behouden. Maar hoe houden ze het hoofd boven water tijdens de coronacrisis? Het is nog net geen totale lockdown. Maar nu het kabinet naar alle waarschijnlijkheid de horeca en amateursport aan banden wil leggen en het openbaar vervoer drastisch wil inperken, kunnen we met recht spreken van een lockdown-light.Femke Halsema, politiek journalist Sven Kockelmann, columnist Özcan Akyol en viroloog Ann Vossen zijn te gast. De Nederlandse populaire cultuur in 100 voorwerpen: van een DoeMaar-zweetbandje tot de bakfiets. Vanaf deze week zijn ze samengevoegd in de tentoonstelling Asjemenou! Eva Jinek bespreekt het vanavond met Maxim Hartman, Dr. Flippo André van der Toorn en Ad Visser. Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script Buiten is het feest Bekijk deze video » Jinek: dit zijn de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet dinsdag aankondigt Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Jinek: Femke Halsema, Sven Kockelmann, Özcan Akyol en meer

  • De Nederlandse populaire cultuur in 100 voorwerpen: van een DoeMaar-zweetbandje tot de bakfiets. Vanaf deze week zijn ze samengevoegd in de tentoonstelling Asjemenou! Eva Jinek bespreekt het vanavond met Maxim Hartman, Dr. Flippo André van der Toorn en Ad Visser.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Jinek: Femke Halsema, Sven Kockelmann, Özcan Akyol en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier