Zien: officiële trailer The Crown seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix)

Zien: officiële trailer The Crown seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix)

Liefhebbers van het Britse koningshuis kijken al een tijdje reikhalzend uit naar het vierde seizoen van de hitserie The Crown, geproduceerd door Netflix. De streamingdienst heeft eindelijk de officiële trailer uitgebracht, en dat ziet er opnieuw zeer veelbelovend uit. We zijn inmiddels aanbeland in de jaren zeventig van de twintigste eeuw.

Zien: officiële trailer <em>The Crown</em> seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix) Liefhebbers van het Britse koningshuis kijken al een tijdje reikhalzend uit naar het vierde seizoen van de hitserie The Crown, geproduceerd door Netflix. De streamingdienst heeft eindelijk de officiële trailer uitgebracht, en dat ziet er opnieuw zeer veelbelovend uit. We zijn inmiddels aanbeland in de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Geschikte bruidKoningin Elizabeth en haar familie doen er alles aan om de troonopvolging te garanderen door een geschikte bruid te vinden voor de dertigjarige prins Charles, die nog steeds vrijgezel is. Ondertussen begint het land de impact te voelen van het verdeeldheid zaaiende beleid van de eerste vrouwelijke premier in Engeland, Margaret Thatcher. De periode wordt alleen maar roeriger als Thatcher de Falklandoorlog begint en Charles een relatie krijgt met de jonge Lady Diana Spencer. Bekijk de officiële trailer van The Crown, seizoen vier hierboven. Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Eerste beelden: seizoen 4 van The Crown vanaf 15 november te zien op Netflix Bekijk deze video » The Crown: sprookje Charles en Diana & Margaret Thatcher (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: officiële trailer The Crown seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix)

Geschikte bruid
Koningin Elizabeth en haar familie doen er alles aan om de troonopvolging te garanderen door een geschikte bruid te vinden voor de dertigjarige prins Charles, die nog steeds vrijgezel is. Ondertussen begint het land de impact te voelen van het verdeeldheid zaaiende beleid van de eerste vrouwelijke premier in Engeland, Margaret Thatcher. De periode wordt alleen maar roeriger als Thatcher de Falklandoorlog begint en Charles een relatie krijgt met de jonge Lady Diana Spencer.

Bekijk de officiële trailer van The Crown, seizoen vier hierboven. Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november exclusief te zien op Netflix.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: officiële trailer The Crown seizoen 4 (vanaf 15 november op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen