Zien: Eva Jinek kan emoties niet bedwingen in nieuw seizoen Sterren op het doek

Zien: Eva Jinek kan emoties niet bedwingen in nieuw seizoen Sterren op het doek

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek komt eraan en dit keer is talkshowkoningin Eva Jinek één van de bekende Nederlanders die door drie kunstenaars wordt vereeuwigd. Tijdens het gesprek met Özcan Akyol kan ze haar emoties op een gegeven moment niet bedwingen.

Zien: <em>Eva Jinek</em> kan emoties niet bedwingen in nieuw seizoen <em>Sterren op het doek</em> Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek komt eraan en dit keer is talkshowkoningin Eva Jinek één van de bekende Nederlanders die door drie kunstenaars wordt vereeuwigd. Tijdens het gesprek met Özcan Akyol kan ze haar emoties op een gegeven moment niet bedwingen. Zoontje PaxAl vaker is gebleken dat Jinek het moeilijk krijgt wanneer ze het over haar zoontje Pax heeft. De presentatrice wordt emotioneel wanneer ze vertelt dat haar zoontje ontzettend zelfverzekerd is en zonder problemen op grotere kinderen op het strand afstapt om mee te spelen. Jinek is niet alleen ontzettend trots, ze wordt ook geraakt door het stoere gedrag van haar zoontje. Bekijk het fragment hierboven. Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eva Jinek bewondert Famke Louise: "Veel anderen durfden niet te komen" (video) Bekijk deze video » Eva Jinek over zware periode na bevalling: "Wist niet of ik beter zou worden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Eva Jinek kan emoties niet bedwingen in nieuw seizoen Sterren op het doek

Zoontje Pax
Al vaker is gebleken dat Jinek het moeilijk krijgt wanneer ze het over haar zoontje Pax heeft. De presentatrice wordt emotioneel wanneer ze vertelt dat haar zoontje ontzettend zelfverzekerd is en zonder problemen op grotere kinderen op het strand afstapt om mee te spelen. Jinek is niet alleen ontzettend trots, ze wordt ook geraakt door het stoere gedrag van haar zoontje.

Bekijk het fragment hierboven.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV