Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video)

Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video)

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René le Blanc, deelnemer van het programma Ik Geloof In Mij doet er alles aan om zichzelf in de kijker te spelen. In dit fragment van het populaire programma die je dat René heel blij is dat hij zichzelf in de roddelbladen ziet. "Missie geslaagd."

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder:

<em>Ik Geloof in Mij</em>: René le Blanc staat in de <em>roddelbladen</em> en is trots (video) De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René le Blanc, deelnemer van het programma Ik Geloof In Mij doet er alles aan om zichzelf in de kijker te spelen. In dit fragment van het populaire programma die je dat René heel blij is dat hij zichzelf in de roddelbladen ziet. "Missie geslaagd." Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder: Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Geluidsman is liedje kwijt tijdens optreden van Rutger Bekijk deze video » Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Bekijk deze video »
Amusement :
Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier